انعقاد خون در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 137 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من سابقه ۴بار سقط مکرر دارم که بعد از سقط سوم تشخیص انعقاد خون داده شد البته دکترم بهم گفت که باید قبل از بارداری از زمان نزدیکی آمپول انکسوپارین و آسپرین بخورم به دلیل اینکه دکترم مسافرت رفت پزشک جانشین تشخیص داد کآمپول قطع کنم منم باردار شدم و حنین مثل سه تای قبلی در شش هفته رشدش متوقف شد و قلبش تشکیل نشد مجبور به کورتاژ شدم و نمونه برداری از جنین انجام شد که سالم بود تنها مشکل انعقاد بود خواستم بدونم تشخیص دکترم درست بود؟؟؟اگر قبل از بارداری آمپول بزنم جنین سالم میمونه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله باید آمپولهای خود را هرروز به همراه آسپرین مصرف کنید

تجربه شما

سلام من بارداری قبلی ام قبل اینکه باردارشم میزدم ولی الان دکترگفته بعداینکه جواب آزمایشت مثبت شد این آمپولهارو تزریق کن، یعنی دیر شده ؟😢😢

@s_maman
کاربر گرامی سلام لطفا سوال خود را در قسمت (از مشاورین کلینیک نی نی سایت بپرسید) مطرح کنید