سلام من همه خانواده شوهرم خیلی منو دوست دارم مخصوصا پدر شوهرم. دوتا خاهر شوهر کوچکتر خودم دارم و تک عروسم.الان یک سال چند ماه عقدیم مادر شوهرم ریز ترین کارای زندگی شو با من مشورت میکنه یجورایی خاهر شوهرام دست و پا ندارند احترامم خیلی دارند من دوتا سوال داشتم اول اینکه همه بهم میگند خانواده شوهرم اخرشم خانواده شوهرند و باهاشون نجوش و خودتو بگیر یا دوری کن اما من تاحالا تو دست و پاشون نبودم هروقت ازم نظر خاسند گفتم من یکم توی این همه مهربونی مشکوکم و میترسم دوم اینکه همه خانواده منو دوست دارند جوری که مادر و پدر شوهرم به شوهرم میگند قدر زنتو بدون زن خوبیه اما جلوی من اصلا به پسرشون احترام نمیزارند همش تحقیرش میکنن من چجوری باید رفتار کنم.تروخدا راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
ممنون که کلینیک نی نی سایت رو برای مشاوره انتخاب کردید
در این مورد که محبت و توجه زیاد اونها شما رو می ترسونه اول باید بگم ممکنه این حس مربوط به نوع محبت های اونها باشه چیزی حس می کنید که شاید نشه توضیح داد ولی ادم رو می ترسونه اما می خوام بگم ممکنه خیلی از این حس ترس در مقابل توجه  و احترام دیگران به درون ما برگرده ...خیلی مهمه که ببینید شما اگر هر کسی بهتون زیاد توجه کنه احساس بدی پیدا می کنید یا فقط این دوستان
در مورد این که دیگران چی می گن باید بگم اصلا صحبتها منطقی نیست قانون خاصی نیست که بگیم باید شما خودتونت رو بگیرید یا نجوشید . همین دیگران اگر به شما توجه نمی شد حتما اعتراض می کردن و می گفتن مراقب باش اینها اصلا عروس رو ادم حساب نمی کنن و ...
در نتیجه اصلا به حرف دیگران توجه نداشته باشید
اما بایستی تعادل رو هم حفظ کنید حریم ها رو در نظر داشته باشید با حفظ حریم ها و رعایت اونها اول توسط شما دیگران هم در عین صمیمیت یاد می گیرن که تا چه حد می تونن به حریم شما وارد بشن وقتی تعادل حفظ بشه یعنی نه خشک باشید و نه زیاد زیاد بجوشید که توقع ها بالا بره می تونید احساس بهری تجربه کنید..
در مورد نکته اخر که می فرمایید به پسرشون بی احترامی می شه فقط کافیه شما موضع فعال نداشته باشید سکوت کنید و در حد توان سعی کنید در مقابل اونها از همسرتون تعریف کنید تا به مرور این فضا تغییر کنه در ه رحال همسر شما در درجه اهمیت بیشتری قرار داره تا خانوادش و او نیاز به حمایت و همراهی شما داره
در این مورد بایستی با سیاست عمل کنید طوری که نه جلوی اونها با خانواده همسر مخالفت کنید و نه اینکه همسر احساس تنهایی کنه
شاد باشید

تجربه شما

بسیار ممنون بابت توضیحاتتون