آیا امکان بارداری هست؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 80 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من 3 ساله در حال اقدامم تنبلی تخمدان و کم کاری تیرویید هم دارم کا دارو مصرف میکنم...چند ماه اخیر پریود هام تقریبا منظم بوده اما این ماه بعد از گذشت 20 روز از موعد پریودم که عقی افتاده بود آزمایش بتا دادم که 12 بود و الان بعد از گذشت یک هفته از آزمایش هنوز پریود نشدم...آیا امکانش هست باردار باشم؟؟؟

ممنونم از لطفتون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله عزیزم امکانش هست تا یک هفته دیگر صبر کنید اگر پریود نشدید مجدد تست بارداری بدهید

تجربه شما

آخه من مدام امروز حس پریود دارم خیلی کلافه ام