نوک سینه هام درد میکنه که تو این چندساله بی سابقه است ، پریودمم سه روزه عقب افتاده ، همشم گشنمه ولی امروز آزمایشم منفی بود روی ۱.۲ بود ، دو روز پیش دلمم کمی درد میکرد ، چه خبره ؟ من سیگار میکشم البته روزی ۳ یا ۴ نخ ، میخام اگه حامله ام زودتر بفهمم که نکشم 🙁 موندم بلاتکلیف ، خیلی ام بداخلاق و خوابالو شدم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

ممکنه  دچار مشکل  هورمونی شده باشید اگر بیشتر از ۱۰ روز عقب انداختید و باردار نبودید میتوانید به پزشک مراجعه نمایید

تجربه شما

ممنووؤون