خودارضایی در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 194772 بازدید 3 تبادل تجربه

درود و وقت بخیر خدمت شما!

خانمی ۲۶ ساله هستم و ماه هفتم بارداری اولمو سپری میکنم. همسر و زندگیمو خیلی دوست دارم ولی مدتیه که موضوعی داره عذابم میده. چندوقتی یک بار بشدت وسوسه میشم فیلم پورن ببینم و نهایتا منجر به خودارضایی... بعدش خیلی عصبی و از خودم بیزار میشم. دارم از عذاب وجدان میمیرم. ازین عادت وحشتناک حالم خیلی بدمیشه. هربار توبه کردم نهایتا بعد ۱۰ تا ۱۵ روز دوباره میرم سراغش. حتی الان که باردارم!!! از خدا، همسرم و بچه ای تو شکممه خجالت میکشم و شرمندشونم. حتی از خودم. لطفا کمکم کنید. چطور ازین منجلاب نجات بدم خودمو؟؟؟ از عواقب و تاثیری که این کار میتونه روی جنین بذاره خیلی میترسم و همیشه بابتش غصه میخورم... کمکم کنید توروخدا!

پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوالتان را با من مطرح کردید.

ممکن است خودارضایی به خاظر اضطراب شما انجام میشود که اگر اضطراب درمان شود خودارضایی هم انجام نمیشود.
همچنین ممکن است نیاز به رابطه جنسی داشته باشید و همسرتان در دسترس نباشد.
از نظر تاثیر روی جنین نگران نباشید اما برای کم کردن اضطراب خود که بسیار در این  دوران شایع است و موجب بروز چنین رفتاری در شما شده که در نهایت نتیجه آن ایجاد عذاب وجدان یا حال بد در شما شده است حتما به متخصص مراجعه کنید. اتفاقا این اضطراب شماست که بسیار زیاد می تونه روی شما و جنین اثر بد داشته باشه
موفق باشید
فیروزه سخندانی
روانشناس، مشاور ازدواج و سکس تراپیست

تجربه شما

عزیز دلم هیچ راه حلی نداره جز اینکه سعی کنی ذهنتو از این افکار دور کنی

قرآن بهترین پناهه،مخصوصا الان که بارداری،شروع کن سوره های کوچیک قرآن حفظ کردن با معنی.

درست که این کار رو سلامت جنین اثر نداره ولی به فکر معنویت اون طفل باش

با خوندن قرآن آرامش به خودت و بچت میدی،از خدا بخواه که کمکت کنه

او با شماست هر جا که باشید...

من همچین مشکلی اوایل ازدواجم داشتم رفتیم قم موقع زیارت استغفرا... صحنه های فیلم می اومد جلو چشمم...انگار حضرت معصومه داشت گناهمو به رخم میکشید تا به خودم بیام انقد گرررریه کردم اننقددر گریه کردم که خالی شدم هرچقدم شوهرم زنگ میزد بیا بریم جواب ندادم و گریه میکردم و از حضرت معصومه میخواستم کمکم کنه نجاتم بده......باورت نمیشه دیگه حتی به سمتش کشیده.نشدم حتی به فکرشم نیفتادم واقعا معجزه بود واقعا... به نظرم برو پیش خودش که دوای دردت پیش اونه برای بچتم ازش طلب سلامتی و پاکی کن

به اين فك كن كه اگر همچين كارى رو دوباره بعد از توبه انجام بدى خداى نكرده ،خدا يك چيز يا كسى كه خيلى برات مهمه تو زندگى از دستش بدى ، شايد ديگه اين كارو نكنى