تغییرات سینه در باردارى

با سلام ، هفته آخر باردارى هستم، از چند هفته پیش پوست هاله و نوک سینه تیره و ضخیم شده بود، حالا چندروز هست که هاله سینه ها پوسته ریزى میکنه و یک لایه از اون پوست تیره و ضخیم به مرور داره میریزه و نوک سینه ها هم پوست خیلى کلفت با ترکهاى خیلى شدید و عمیق الان هست که احساس میکنم ١لایه پوست کلفت در این سمت هم میخواد به زودى کنده بشه

چون نزدیک زایمان هستم و به زودى باید شیردهى داشته باشم خیلى نگرانم که چکار باید بکنم؟ و آیا این تغییرات طبیعى و به خاطر باردارى هست ؟

ممنون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  نگران نباشید بله به علت تغییرات هورمونی به این شکل شده است میتوانید آن قسمت را چرب کنید تا پوسته ریزی ان کمتر شود موفق باشید