سلام

من هفته ۹ تاریخ  ۱۱ اسفند سقط کردم سونو باقر مانده تو رحمم نشون داد . ولی بعد از یک هفته یک تیکه بزرگ‌دفع شد و خیالم راحت بود اما لکه بینی داشتم تا این ک دو هفته پیش رفتم سونو و مشخص شد یک تیکه ب ابعاد ۲۱*۱۸ باقی مونده ۲/۲ کورتاژ کردم و فرداش مرخص شدم امروز سونو انجام دادم گفتن یک تیکه ۳*۸ میل داخل رحمم مونده

چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید تیکه کوچکی است بهتره به پزشکی که کورتاژ انجام داده اطلاع دهید تا در صورت لزوم دارو برای شما تجویز نماید و احتمال این هست که با خون پریودی شما دفع شود