همسرم بدنسازه البته کاراته کار حرفه ای هم هست ما هیچ مشکلی نداریم غیر از اینکه همیشه سر غذا دعوا میکنیم چون یا دوست نداره یا سیر نمیشه یا برای ورزشش مناسب وکافی نیست خل شدم به خدا، کسه دیگه ای هم هست مثل من باشه؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست عزیز
اگر قصد دارید این سوال رو با کاربران به اشتراک بزارید باید در بخش تبادل نظر سوالتون رو مطرح کنید
بخش کلینیک برای پاسخگویی کارشناسان هست