مخالفت خانواده با ازدواج

207 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشید من یه مشکل خیلی بزرگی دارم که واقعا به راهنمایی و مشاوره نیاز دارم

من 6سال با پسری دوست بودم که از اول قصدش ازدواج با من بود ولی خانواده اجازه نمیدادن بخاطر خواهر بزرگتری که داشتم الان خواهرم ازدواج کرده و دوباره خواستگاری اومدن خانوادم اصلا راضی نیستن بخاطر اینکه ما شرق تهرانیم اونا جنوب تهران یا هم شهری نیستیم   و اختلافات فرهنگی داریم مثلا از نظر پوشش ورفتار از نظر خانواده این اختلافات فرهنگی واسم مشکل ساز میشه من با این اقا پسر مشاوره ازدواجم رفتم و بعد از تست و مصاحبه ازدواجمون رو تایید کرد و دلایلی که خانوادم میاوردن برای اختلاف فرهنگی قبول نکرد و از نظرشون اختلاف فرهنگی فاحشی نداریم در کل سطح خانواده ما از از خانواده پسر یه طبقه از نظر فرهنگی بالاتره  الان گیر کردم توی دو راهی چون با روحیه ی حساسی که دارم نه میتونم خانوادمو برنجونم نه میتونم اون آقارو ول کنم که جفتمون نابود میشیم خیلی به راهنمایی نیاز دارم چطوری خانوادمو راضی کنم و بفهمونم این اختلاف فرهنگی که میگن واسه من اهمیتی نداره من واقعا ادم ریز بینی نیستم که نسبت به پوشش ادما بهداونا نظری بدم چون من سنم پایینه عقیده دارن موقعیت های خیلی بهتری برام میاد یا ملاک انتخاب همسر کوچیکی منزل یا محل اونا میتونه باشه

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
من از طرفی شرایط و موقعیت شما رو درک می کنم و می دونم در چه موقعیت بدی هستید و از طرفی هم دلایل نگرانی خانواده رو درک می کنم. به نظر می رسه اونها نگران شرایط اقتصادی و فرهنگی هستن. نوع پوشش ممکنه از یک نظر مشکلاتی رو در اینده برای شما ایجاد نکنه و هیچ وقت مشکلی نداشته باشید و از یک نظر هم ممکنه بصورت جدی مشکل ایجاد کنه
اما اگر مثبت نگاه کنیم و در نظر بگیریم که واقعا از نظر ویژگیهای شخصیتی تا این اندازه که مشاور تایید کرده هم سو هستید باید بگم که بهتره کمی روی تصمیم و خواسته هاتون پافشاری کنید . رضایت خانواده بسیار مهم است و من اصلا منظورم این نیست که بی احترامی صورت بگیره و خدای نکرده دلخوری شدید باشه ... بیشتر نظر من اینه که شما روی تصمیم خودتون با جدیت پیش برید و خواسته خودتون رو جلو ببرید.
با خانواده خودتون بیشتر از جنجال در فضای مشترک همفکری و مشورت کنید . گفتگو کردن یکی از بهترین راه هاست اما نکته اصلی در این گفتگو این است که شما طوری خواسته ها رو مطرح نکنید که دیگران دفاعی برخورد کنند . شما زمانی که فقط عنوان می کنید این پسر و نه هیچ کس دیگه اونها فکر می کنن شما احساسی هستید اما بهتر است شما وارد گفتگو شوید ... سعی کنید حساسیت نشون ندید  و عنوان کنید که در موردش بیشتر حرف بزنیم .. از پسر دعوت کنید که با خانواده شما صحبت کنن از خانواده بخواهید به خانه اونها برن و رفت و آمد رو شروع کنید.
به خانواده خود بگویید من هم با شما موافقم فقط این فرصت رو بدیم که خانواده ها هم بیشتر هم رو بشناسن فقط به عنوان دوست خانوادگی.
چند بار رفت و امد می تون فضا رو برای شما و خانواده تغیر بده ... در این رفت و امدها خیلی موارد هم برای شما و هم خانواده مشخص می شه ...
شاد باشید

تجربه شما

اقای دکتر من میتونم سوال بپرسم دوباره اینجا از خودتون

@ghazal-06

غزال عزیز
برای ادامه پرسش وپاسخ باید در سوال جداگانه ای سوالت رو مطرح کنی

قسمت نظرات برای کاربران هست

میتونی در سوال جدیدی که مطرح میکنی به  سوال قبلی هم اشاره کنی تا اقای صدیق منش در جریان سوال قبل شما قرار بگیرن

موفق باشی