ایا من باردارم؟

سلام ... خسته نباشید ببخشید  من خیلی نگرانم که باردار باشم با نامزدم رابطه داشتیم به صورت طبیعی جلوگیری کردیم و من با یک روز تاخیر پریود شدم وشدتش زیاد بود وماه بعد هم یک هفته زود تر پریود شدم و کم تر بود شدتش وکلا سه روز بود ولی دمای بدنم خیلی بالاست و انگار گر گرفتم وشکمم بزرگ شده گاهی هم دل درد خفیفی دارم ولی خیلی نامحسوس وکمی هم حالت تهوع دارم ولی شاید از تلقین واسترس باشه  دیروز بیبی چک استفاده کردم منفی بود وعلائم دیگه ای ندارم فقط خیلی حساس شدم وفکر میکنم حامله ام روم نمیشه به نامزدم بگم وبرم ازمایش بدم خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. با توجه به اینکه شما دو دوره از سیکل قاعدگی خود را  پریود شده اید ونیز جلوگیری داشته اید احتمال باردار شدن شما وجود ندارد این علائم پیش از قاعدگی شما است که به دلیل استرس واضطراب تشدید شده است ومشکلی وجود ندارد شما روی این مسئله حساس شده اید و باردار نیستید