در مورد چاقی

سلام

پسرم سنش 8 سال و نیم هست وزنش 40 کیلو و قدش 1 متر و 30 سانتی متر هست میخواستم بپرسم چقدر اضافه وزن دارد و چه ورزشی انجام بدهد و چه تغذیه ای داشته باشد ؟

قدش نسبت به سنش خوب هست ؟

با تشکر

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
در بررسی های منحنی های رشد قد پسر شما از میانگین کمی کمتر است (44 درصد) ولی وزنش از میانگین خیلی بیشتر است (97 درصد) و نسبت وزن به قد کودک شما در محدوده چاقی مفرط است. به این ترتیب متاسفانه کودک شما مستعد بیماریهای ناشی از چاقی است، لذا حتما توصیه می کنم در اولین فرصت ممکن با متخصص تغذیه مشاوره داشته باشید و با دستورات غذایی کودکتان را از این وضعیت نجات دهید. با قد موجود کودک شما بایستی حداقل 20 درصد وزنش را کاهش دهد که قد و وزن در منحنی ها هماهنگ شوند.
دکتر پیام فرح بخش