جلوگیری از پوسیدگی‌های شیرخوارگی

چگونه میتوان از بروز پوسیدگی‌های زودرس و وسیع یا پوسیدگی های شیر خوارگی جلو گیری کرد؟
پاسخ مشاور
تمیز کردن دندان‌ها با گاز کوچک مرطوب یا استفاده از مسواک‌های کوچک انگشتی با آب بعد از شیر دهی . دادن مقداری آب برای خوردن یا جایگزین کردن شیشه آب خالی با شیشه شیر که باعث
شستشوی دهان می‌شود. کم کردن دفعات شیردهی بعد از ١سالگی و قطع شیر شب تا صبح پس از٢سالگی

پاسخ داده شده توسط: خانم دکتر مهسا رکنی / دندان‌پزشک