بی حسی اپی دورال

بی حسی اپی دورال چگونه انجام می شود؟
پاسخ مشاور

بی حسی اپی دورال یک روش زایمان بی درد است.

 این بی حسی از طریق یک کاتتر بین دو مهره درپائین ترین قسمت کمر داده می شود.نوک کاتتر وارد فضای اپی دورال می شود که ازغشاهای اطراف طناب نخاع تشکیل شده است. انتهای دیگر به شانه بسته می شود. بنابراینمقادیر بعدی دارو می توانند تجویز شوند.

این نوع بی حسی اعصاب را از کمر به پائین تحتتاثیر قرار می دهد که شامل اعصاب رحمی نیز می باشد. در حین بی حسی مایعات وریدیتزریق می شود و ضربان قلب جنین کنترل می گردد.