مراحل زایمان طبیعی

زایمان طبیعی چند مرحله دارد و چقدر طول می کشد؟
پاسخ مشاور

مرحله اول از دردهای زایمانتا باز شدن کامل دهانه رحم است که در خانمهایی که برای اولین بار زایمان می کنند 8تا 12 ساعت و در چندزاها 5 تا 8 ساعت طول می کشد.

•مرحله دوم خارج شدن جنین از دهانه رحمی است که کاملا باز شده و در زایمان اول بطورمتوسط 50 دقیقه و در چندزاها بطور متوسط 20 دقیقه طول می کشد.

•مرحله سوم خارج شدن جفت است که در تمام خانمها بطور متوسط 5 تا 15 دقیقه طول میکشد.