عمل سزارین

عمل سزارین چگونه انجام می شود؟
پاسخ مشاور

پزشک روی شکم و رحم یک برش ایجاد کرده و نوزادرا از این طریق خارج می کند. امروزه بسیاری از سزارین ها با بیحسی نخاعی یا اپیدورال انجام می شوند. بنابراین مادر هوشیار است و می تواند مراحل مختلف سزارین راببیند. همچنین داخل مثانه سوند ادراری گذاشته می شود و از بازو رگ گیری می شود تادر صورت نیاز مایعات یا دارو از راه ورید به او تزریق شود.

 جراح متخصص زنان و زایمان ابتدا یک برش افقیسطحی بر روی پوست شکم (پائین شکم) و سپس یک برش عمقی بر روی رحم می دهد و ظرف چنددقیقه جنین را خارج می کند. بعد از این مرحله، حدود نیم ساعت زمان لازم است تا جفتخارج شود و بعد لایه های بریده شده یکی یکی بخیه می شود تا به حالت اول در آید.