زایمان با روش سزارین

در چه مواردی زایمان باید با روش سزارین انجام شود؟
پاسخ مشاور

در مواردی پزشک یا ماما تشخیص می دهد که جنینباید به صورت اورژانسی با سزارین بیرون آورده شود:

-وقتی در معاینات منظم هنگام زایمان متوجه شود ضربان قلب جنین نا منظم شده است.

-وقتی بند ناف به طرف پائین حرکت کند یا دچار پیچ خوردگی شود و یا به هر دلیلاحتمال آن برود که گردش خون و اکسیژن رسانی به جنین مختل شده است.

-وقتی جفت جدا شود.

-وقتی پیشرفت زایمان مختل شود یعنی دهانه رحم هنگام زایمان به اندازه کافی باز نشودیا به هر دلیل دیگر جنین نتواند از کانال زایمان خارج شود.

بعضی ازشرایط هم وجود دارد که انجام سزارین راضروری می سازد و پزشک می تواند از قبل از شروع زایمان در این مورد تصمیم گیری کند:

-وقتی حاملگی دو قلویی یا بیشتر باشد.

-وقتی جنین هنگام زایمان با پا یا در وضعیت بریچ در رحم قرار گرفته باشد.

-وقتی مادر عفونت واژن با هرپس داشته باشد. زیرا در صورت زایمان طبیعی ممکن استویروس را به نوزاد منتقل کند.- وقتی جفت سر راهی وجود داشته باشد.

-وقتی مادر مسمومیت حاملگی داشته باشد که مرتبا پیشرفت کند.

-وقتی مادر سابقه سزارین های مکرر داشته باشد.