شیوه ی زایمان

با توجه به اینکه زایمان اولم سزارین بوده است می توانم فرزند بعدی ام را طبیعی زایمان کنم؟
پاسخ مشاور

یک بار زایمان سزارین منعی برای زایمان یازایمان های طبیعی بعدی نیست.

امروزه با توجه به اینکه برای انجام سزارین ازبرش افقی روی شکم استفاده می کنند مشکلی برای زایمان طبیعی بعدی پیش نخواهد آمد.با این حال بهتر است در مورد نحوه زایمان حتما با پزشک متخصص زنان خود مشورت کنید.