سلام من میخام چاق بشم قرص سیپروهپتادین کسی مصرف کرده عوارض داره؟روزی چند تا بخورم ابا در زمان پریودی هم میشه استفاده کرد یا خیر؟؟؟
پاسخ مشاور
سلام وقتتون بخیر مصرف قرص سیپروهپتادین بدلیل خواب آور بودن توصیه نمیشه اگه هم تمایل به استفاده از آن را دارید شب میل کنید..میتونید بجای اون از قرص مخمر آبجو استفاده کنید..مصرف سیپروهپتادین اختلالی در قاعدگی ایجاد نمیکند.. شادوسالم باشید... kermany.com