سلام خسته نباشید پسری ده ماهه دارم که حدود دوهفته اس که سرماخورده و آبریزش داره دکتر فقط بهش سیتریزین داده حالا دوسه روزه که موقع ادرار کردن گریه میکنه ودستش رو به طرف آلتش میبره ولی وقتی ادرار میکنه راحت میشه آروم میگیره مخصوصا شبها وهمیشه درحال بیقراری کردنه و دندون هم میخواددربیاره ودرد لثه داره ولی تب نداره موقع خواب پاها رو به هم میزنه شبها خیلی بد میخوابه تا صبح چندین بار بیدارمیشه وگریه میکنه آیا ممکنه عفونت ادراری داشته باشه برای سرماخوردگیش وبیقراریش چکارکنم لازمه دوباره ببرمش دکتر باتشکر
پاسخ مشاور
باسلام آزمایش ادرار انجام داده و برای بقیه علایم به مطب اینجانب مراجعه فرمایید.