سلام پسر من ۶ساله است و تمام دندانهایش پوسیدگی دارد و تا بحال دوتا از دندانهای آسیابش هم عصب کشی کردم و الان دو دندان جلو پوسیدگی شدید طوری که سیاه شدند و درد دارد باید این دو دندان را کشید یا منتظر افتادن شد. لطفا راهنماییم کنید.باتشکر
پاسخ مشاور

دندانپزشک و متخصص ارتودنسی

باسلام برای تشخیص نوع درمان لازم وصحیح باید به دندانپزشک مراجعه کنید تابا گرفتن یک عدد کلیشه رادیوگرافی اقدامات مورد نیاز انجام گیرد