با عرض پوزش یه سوال دیگه هم داشتم، آیا خوردن قرص LD روی نتیجه پاپ اسمیر تاثیر میذاره؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

گاهی اوقات

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

با سلام دخترم هشت ماه و پنج روزشه.هنوز سینه خیز نمیره.پاهاشو کم میذاره زمین و وقتی میذارم تر رورویک

پاسخ سلام مامان عزیز برای آگاهی از مراحل رشد و تکامل کودک، بهتون پیشنهاد می کنم مقالات " مراحل مهم تکاملی در سال اول زندگی: خزیدن یا چهار دست و پا رفتن "، "مراحل مهم تکاملی در سال اول زندگی: دندان در آوردن...

قند بالا روی بارداری تاثیر میذاره؟

پاسخ خیر، دیابت روی باروری تاثیر نداره اما خانمهایی که دیابت داشتند از قبل یا در بارداری دچار دیابت بارداری میشن لازمه حتما تحت نظر پزشکشون باشن و قند خون تحت کنترل باشه چون قند خون بالا و کنترل نشده در ط...

سلام خسته نباشید ممنون از وقتی که میذارین و پاسخگویی به موقعتون راستش یکی از دوستای من ی پسر 2 ساله

پاسخ سلام بچه ها برای خودشون شخصیت وجایگاه اجتماعی دارند اینکه بخوایم به اجبار کاری کنیم که بر خلاف میلش هست باعث بروز مشکل میشه سعی کنید زیاد دراین مورد باهاش حرف نزنید ومدام نگید قشنگ شدی چون حساس تر می...