با سلام پسر من چهار ماهشه ابریزش بینی داشت خیلی بی قراره اصلا خواب نداره البته کلا تو این چهار ماه همینجوری بیخواب بوده وخیلی گریه میکنه امروز بردمش دکتر برای ابریزش بینیش شربت هیدروکسی زین و فارمنتین بهش دادن گفت گوشش یه کم التهاب داره ولی من شنیدم شربت هیدروکسی زین نباید به نوزاد داد شما چه توصیه ای دارین شربت و بهش بدم یا نه ؟
پاسخ مشاور
زیر 6 ماه ترجیحا نمی دهیم احتمالا الرژی داره با مطب تماس بگیرید 26700153