سلام. تو دوران شیردهی مصرف مولتی پریناتال چگونه است
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام . بسیار خوبه می تونید روزانه استفاده کنید

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

مصرف پریناتال در بارداری

پاسخ سلام از ۲۰ هفتگی به بعد میتوانید مولتی ویتامین استفاده نمایید. نمیتوانید در بارداری سیپروهپتادین مصرف کنید

قرص پریناتال و بارداری

پاسخ سلام دوست عزیز از هفته ۱۶بارداری به بعد با دستور پزشک معالج خود باید مصرف کنید موفق باشید

خوردن همزمان فولیک اسید و پریناتال

پاسخ سلام دوست عزیز بهتر است از هفته ۱۶ بارداری به بعد قرص اسید فولیک را قطع کرده و از قرص پری ناتال استفاده کنید موفق باشید.

مصرف قرص مولتی پریناتال در بارداری

پاسخ عزیزم مصرف فولیک اسید به مقدار ۴۰۰میکروگرم روزانه در سه ماهه اول بارداری توصیه میشه و بعد از اتمام ماه سوم بارداری مصرف اون قطع و آهن جایگزین میشه