سلام خسته نباشید من باردار هستم. ماه 6،7 بود متوجه یه ضایعه در دهانه مقعدم شدم. فک میکردم همروئید باشه. دکتر برام کرم ضد همورویید هم داده. بعدا بیشتر که سرچ کردم، همورویید یچیزی از داخله درسته. ولی برای من از داخل نیس. همون دهانه ورودی انگار یه گوشت اضافس. نه درد نه خارش نه هیچی...بنظرتون هموروئیده؟ یا چیز دیگه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام همورویید دو نوع میباشد هم داخلی است وهم خارجی در دوران بارداری طبیعیه به علت اضافه وزن یبوست این مشکل ممکنه به وجود بیاد اگر مشکل خاصی ندارید مثل خون ریزی درد سوزش و خارش نیازی به دارو نمیباشد البته برای قطع دارو باید از پزشکتان فقط حتما اجازه بگیرید باید مواظب رژیم غذایی خود باشید که یبوست نگیرید اگر یبوست نگیرید مشکلی برای شما به وجود نمیاید