ضدآفتاب مجاز در بارداری

286 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام، میشه لطفا بگین از بین ضدآفتاب های موجود، کدامیک در دوران بارداری مجاز هستند؟ توصیه شما چیست؟ ممنون

پاسخ مشاور

مشاور سلامت و زیبایی

سلام، برای بارداری تنها ضد آفتاب های مینرال مجاز هستند و می تونید با خیال راحت استفاده کنید،
مثلاً ضد آفتاب مینرال بریسان اوریاژ.

تجربه شما

همه چی مجازه . همیشه حتما همه جا بزن. من از الارو بژ روشن استفاده میکردم و میکنم

سلام

استفاده از ضدآفتاب در دوران بارداری مشکلی نداره

ضدآفتاب های فیزیکی یا مینرال که فیلتر شیمیایی ندارن انتخاب های مطمئن تر و بهتری هستن

اگه خیلی می خواهید احتیاط کنین ضدآفتاب های فیزیکی کودکان نیز  انتخاب خوبی هستن