Salam man yek moshkel khili bozorg vasam pish omade .motasefaneh man chandroz pish motavaje shodam s

Salam man yek moshkel khili bozorg vasam pish omade .motasefaneh man chandroz pish motavaje shodam shoharam sperm nadare ..vaghean nemidonam chi kar bayad kinam .donbale rah hale migardam hata delam nemikhad be roye shoharam biaram lotfan mano rahnamiii konid
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با من مطرح کردید. چطور متوجه شدید؟ فیروزه سخندانی مشاوره ازدواج و سکس تراپیست 88225819-021