سلام.خسته نباشید هفته نوزده بارداری هستم از هفته چهارده بچه خودشو قلمبه میکرد ولی چند روزه خودشو بیشتر قلمبه میکنه تا حدی ک برآمدگی شو روی شکمم میبینم روزی سه چهار بار و بعد از رفتن دستشویی اول صبح درد خیلی خفیفی هم داخل شکمم حس میکنم و شکمم سفت نمیشه به نظرتون میتونه انقباض رحم باشه در هفته چهارده طول سرویکسم 40بود
پاسخ مشاور
سلام طول سرویکس شما خوبه ولی برای تشخیص این که انقباضات رحمی دارید یا خیر باید حتما ویزیت بشید ودر صورت لزوم دارو مصرف کنید در ضمن یک آزمایش ادرار هم بدید