باعرض سلام و خسته نباشید.خانوم دشتی من بیست و سه سالمه..واسم یه خاستگار اومده ک همکارمونه تقریبا پروژه ش تو یه شهر دیگه ست فقط یکبار دیدمش بصورت سرسری... با بقیه همکارام صحبت میکرد ن بامن.یکی از همکارامون مادوتارو ب هم معرفی کرد ما هنوز بصورت تلفنی درحال اشناییتیم هنوز حضوری صحبت نکردیم باهم.اما خانوم دشتی من حس میکنم این فرد باب دلم نیست برخلاف کسایی ک میگن ظاهر مهم نیست اما برای من قد طرف و ظاهرو مرتب بودنش خیلی مهمه.این طرف روستایی هستش و تحصیلاتش هم لیسانس اما یه باری ک دیدمش خیلی شلخته بود ک واقعا شلختگیش ب چشم میومد من اصلا خوشم نیومد و اینکه من خودم قدم 164 هستش یعنی یکی رو میخوام که از177 پایینتر نباشه اما این اقا قدش 170 هستش که خیلی کوتاهه از نظر من ... بخاطر قدش ازش دلسردم و خیلی دودلم البته دودل بودنم نه تنها بخاطر قدش بلکه بخاطر اینکه کارش رو داره از دست میده و بیکار میشه و خدا میدونه کی و کجا کار پیدا کنه و حقوقش چجوری باشه دوم اینکه روستایی هست و از نوع زبان کرد ک ما چون ترکیم خوشم نمیاد از کردها.سوم اینکه خیلی پسره شلخته اییه و چهره ش باب دل نیست .چهارم اینکه قدش کوتاهه.پنجم اینکه من دوس دارم طرفم اجتماعی باشه صحبت کردن بلد باشه و جروزه ش بالا باشه اما این خیلی مظلومه خودش گفت ومن دوس ندارم طرفم منزوی و مظلوم باشه چون اینجوری احساس تکیه کردن بهش رو ندارم میخان یکی محکم باشه ک بتونم بهش تکیه کنم.و اینکه اصلا پس اندازی هم نداره برا ازدواج میگه بریم تو زندگی کم کم راه میفتیم.و مهمتر از همه اینکه بخاطر شک و تردید بسیارم رفتم پیش امام جمعه استخاره گرفت بد اومد.اما مامانم میگه برین تو زندگی کم کم به طرفت علاقمند میشی اما ریسکه. چون زنداییم باداییم ازدواج کرد و بعداز چهارماه بعد ازدواجشون به داییم علاقمند شد اما من نمیتونم همچین ریسکی کنم..اما حسنی ک داره اینه ک اخلاقش درکل خوبه اعتیاد اصلا نداره و اینکه از بچگی خودش خرج تحصیلاتشو دراورده... تو این زمونه خاستگارم اصلا نیست و همچنسن دیگه سن بهار من داره تموم میشه و خاستگار ندارم اصلا بخصوص که حالا خونه نشین شدمو اصلا کار نیست هرچی دنبال کار میگردم.نه تو فامیل پسر داری نه... هیشکی نیست ک ماروببینه...واسه همین مامانم میگه ردش نکن پسر خوبیه نگهش دارو فلان بعد میمپنی میترشی و فلان... قراره که دوشنبه برم پسره رو ببینم ...خواهش میکنم کمکم کنین ...استخاره رو عمل کنم ؟ چیکار کنم اصلا؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز مواردی که مطرح کردی نشون میده که اصلا نمیدونی هدفت از ازدواج چی هست اینقدر به هم ریختگی افکار و تناقض در معیارها نشون دهنده فکر پریشون شماست که باعث میشه نتونی درست فکر کنی وتصمیم بگیری چرا باید در سن 23سالگی ترس از نیومدن خواستگار و ترس از دست دادن موقعیت ازدواج داشته باشی؟ شما تازه در اول راه هستی ونباید فکر کنی سن ازدواجت میکذره بعضی از مواردی که در مورد خواستگارت عنوان کردی اصلا ملاکی بر بد بودن این فرد نمیشه که بخوای بخاطر این خصوصیات جواب منفی بدی مثل شهرستانی بودنش. نداشتن سرمایه. مظلوم بودنش وکوتاهی قد ولی برخی مواردی که گفتی نیاز به فکر داره مثل نداشتن شغل ثابت . حس خوب نداشتن در مورد اصل ونسبش ولباس پوشیدن و طرز برخوردش . اینها چیزی نیست که راحت ازش بگذری دوست عزیزم در انتخاب همسرآیندت این مورد رو که خواستگار نیست شاید دیگه موقعیت بهتر نداشته باشم رو از فکرت بیرون بنداز گفتی باهاش رو در رو حرف نزدی . بهتره یکبار باهم ملاقات حضوری داشته باشی تا از نزدیک برخورد ورفتار اجتماعیش رو ببینی وبا طرز فکرش اشنا بشی ظاهر فرد بعد یک مدتی برای طرف مقابل عادی میشه ولی در یک حدی هم باید به دلت بشینه نه اینکه از دیدنش حس بد بهت دست بده هیچ کس نمیتونه شما رو مجبور کنه که انتخاب عجولانه داشته باشی ببین میتونی به عنوان یک همسر به دیگران معرفیش کنی یا خجالت میکشی بگی همسرمه من هم معتقدم ظواهر مهم نیست و مهم ذات پاک انسانهاست ولی تو قراره یک عمر کنار این مرد شب رو صبح کنی پس بهترین تصمیم رو بدون هیچ اجباری بگیر بهترین راهکار فعلا اینه که یک یا دو جلسه از نزدیک ببینیش و سوالات هدفمند ازش بپرسی ببینی هدفش از تشکیل زندگی چیه چه انتظاراتی از همسر ایندش داره . دیدگاهش به زن چی هست . چقدر خانواده و پدر ومادر براش مهمند . و.... امیدوارم بتونی تصمیم درست رو بگیری موفق باشی