سلام من٢٠سالمه الان هفته١٦بارداریمو در١١هفتگی بخاطر جفت پایین خونریزی کردم که باعث تشکیل هماتوم پشت جفتم شده ب اندازه ٧سی سی خیلی نگرانم چطوری و کی جذب میشه ایا؟همچنین امروز سونو که رفتم گفت جفت از دهانه رحمت کمی فاصله گرفته و رفته بالا ولی جای بچه هنوز خوب سفت نشده من فقط شیاف پروژسترون استفاده میکنم ب نظرشما چیز بهتری هست برای سفت شدن جنینم؟؟؟؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام در چنین شرایطی برای کنترل خونریزی پروژسترون تجویز می شود تا احتمال سقط را کاهش دهیم. نگران نباشید خانم های بارداری زیادی شرایط شما را داشته ولی با کنترل و مصرف پروژسترون به خوبی بارداری خویش را گذرانده اند.