با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دکتر مامایی من دارای پریودهای نامنظمی هستم و تقریبا سه ماهه که برای بارداری اقدام میکنم دو ماه قبل نزد دکتر متخص رفتم و بعد از انجام سونوگرافی و ازمایش هورمونی مشکل خاصی نداشتم و روز 15 پریود دارای فولیکولهای 18 و 23 میلی بودم قرار شد تا اخر ابان به طور طبیعی اقدام کنم و اگر باردار نشدم مجددا مراجعه کنم اخرین تاریخ پریود من 14 مهر ماه است و دارای دوره های 50 الی 60 روزه هستم ده روز قبل هم از گیت تخمک گذاری استفاده کردم دو تا خط افتاد و همچنان در حال اقدام هستم میخواستم بدونم کی میتونم بفهمم باردارم و اینکه نیاز به دارو دارم یا نه؟
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام و تشکر پریود نامنظم و دوره های 50 تا 60 روزه نرمال نیست . و معمولا این افراد تخمک گذاری ندارن ولی وقتی کیت شما 2 تا خط افتاده و در سونو هم دیده شده یعنی شما تخمک گذاری دارین و مشکلی نیست . نیاز به اقدام خاصی نیست فقط روزی 1 عدد اسید فولیک استفاده کنین . معمولا با تاخیر پریود باید تست بدین