سلام من تو هفته 32 بارداریم..دست وپام باد داره....ازمایش دفع پروتین دادم urine protein )24 h)............150 urine volume)24h)..................2500 مامام میگه باید حتما بری پیش متخصص زنان احتمال داره بستریت کنن من خیلی میترسم اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید..........
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

در جریان پرونده بالینی شما نیستم ولی حتما مراجعه به متخصص داشته باشین . هنوز اتفاق خطر ناکی نیافتاده که بخواهین بترسین ولی با مراجعه و تحت نظر بودن از لحاظ عدم ابتلا به مسمومیت حاملگی و فشار خون تحت نظر قرار خواهید گرفت و همیشه به یاد داشته باشین که پیشگیری بهتر از درمان است .