سلام خسته نباشید پسر یک سال و نیمه ام که نو پاست چند بار پایش بی حس شد و دیگر نمیتوانست سر پایش بایستد که حدودا نصف روز طول میکشید بعد از مراجعه به چند پزشک و در نهایت فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال و نوار مغز گرفتن تشنج تشخیص دادند و قرص لوبل تجویز کردن اما باز پایش سر شد ایا این سرشدن ممکن است در اینده باعث نقص عضو شود یا در بزرگ سالی چه عوارضی میتواند داشته باشد

پاسخ مشاور

متخصص مغز و اعصاب کودک

سلام
لازم است تشنج ایشان کنترل شود، و این مشکل ایجاد کننده نقص عضو نخواهد بود نگران نباشید ولی برای کنترل تشنج حتما با پزشک در ارتباط باشید
موفق باشید