سلام سرکارخانم دکتر ارشادی با تشکر از وقتی که میذارین پیرو سوال قبلیم من 27 سالمه بارداری اولم بود که منجر به سقط شد گروه خونیم Oمثبت هست ازمایشای مربوط به سقط رو کامل انجام دادم حتی کاریوتایپ هم انجام دادم ولی متاسفانه علت هیدروپس مشخص نشد اینکه گفتم هیچ ازمایشی از من نگرفتن منظورم ازمایشای قبل بارداری بود
پاسخ مشاور
سلام اگه آزمایش indirect coobsوازمایشات torch هم نرمال بوده می تونید دوباره اقدام کنید