Salam man 26 salame 3 mahe edevaj kardam kheyli baChe doost daram ama yekam mitarsam bishtar be khatere harfaye mamanam mige a lan zoode badan pashimoon mishi mosaferat nemituni beri Ba shoharet az tarafe dige ham shoharam kheyli doost dare bachedar shim VA be man mige bia eghdam konim hala nemidoonam chikar konam be Nazareth?
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز شما وهمسرتون هردو تمایل به فرزند دارید وسن شما برای بارداری بسیار مناسب هست میتونید مشاوره قبل از بارداری با متخصص زنان داشته باشید ویک چکاب کلی بشید (معمولا سه ماه قبل از بارداری توصیه هایی رو باید انجام بدید ویا در صورت نیاز داروهایی تقویتی مصرف کنید که خود این روند زمان بر هست) به یک نکته هم دقت داشته باشید هیچ تضمینی نیست با اولین اقدام بچه دار بشید شاید چند ماه باید در اقدام باشید تا بتونید باردار بشید .به همین دلیل پیشنهاد میکنم با مشورت متخصص زنان اقدام کنید قرار نیست با داشتن فرزند مسافرتهای شما محدود بشه .اتفاقا لذت بیشتری رو با داشتن فرزند میتونید در مسافرت ها تجربه کنید موفق باشید