سلام من هفته 8 بارداری ام نتیجه سونوگرافی ام : fetal number:single fetal heart:vormal®ular fetal presentation:float aminitic fluids:nirmal volume placenta location:circular ges.age crl:15 mm compatible with 8 wks e.d.c:1/12/94 میشه لطفا بگویید وضعیت من چگونه است؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام نتیجه سونوگرافی شما نشان دهنده یک جنین با ضربان قلب منظم و مایع آمنیوتیک طبیعی و سن حاملگی شما 8 هفته می باشد و تاریخ تقریبی زایمان شما 94/12/1 محاسبه شده است. وضعیت جنین و مایع آمنیوتیک طبق نتایج این سونوگرافی طبیعی است.