من الان 4ماهه دخترم رو از شیر گرفتم ولی یکی از پستانهام هنوز وقتی فشار میدم ترشحات زرد رنگ خارج میشه ایا این طبیعی هستش یا نه لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم . ممنون
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام در صورتیکه همراه با آن علامت دیگری نداشته باشید مشکلی وجود ندارد. با این حال توصیه ما این است برای معاینه و بررسی بیشتر به کارشناس مراجعه نمایید.