سلام دخترمن یکساله است ومتاسفانه هرکارى میکنم وهرنوع سوپ وغذایى براش میپزم یکى دوقاشق کوچیک میخوره اونم به زور.دخترم شیرخشک میخوره همه میگن بهش شیرنده ولى میترسم شیرهم نخوره ضعیف بشه ازلحاظ قدووزن هم مشکلى نداره خبلى نگرانم چکارکنم ؟؟؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی بین شیر و غذا فاصله بگذارید سر ساعت مشخص غذا بدید مقدار زیادی هم اگه شیر دریافت می کنه خوب گرسنه نمی شه که بخواد غذایی بخوره شاد باشید