فولیکول های ریز

سلام وقت بخیر من ۲۵ سالمه سه ماه اقدام برا بارداری کردم متاسفانه نشد و من رفتم سونو رحم و تخمدان دادم که گفتن تنبلی متوسط داری و فولیکول های ریز دیده میشه و ابعادشان در روز ۱۲ سیکل ۱۰ میلی بود ولی من پریودی منظم دارم و علائم هم ندارم آیا من به سختی باردار میشم؟ دارو برای من فایده ای داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نازایی وقتی است که زوجی یک سال بیشگیری نداشته باشند و بارداری رخ ندهد بنابراین شما هنوز وقت دارید . اگر در 9 ماه اینده باردار نشدید جهت بررسی علت نازایی و درمان ان مراجعه کنید .