سلام دختر من با وزن تولد دو و دویست به دنیا اومد و الان که هشت ماهه ست هفت کیلو و دویست هست و بهداشت توی بررسی یه ماهه گفت کم اضافه کرده خیلی دیر وزن میگیره و مثلا مدتها توی وزن ۵/۵ موند و حالا یک ماهه توی همین وزن هفت مونده غذا هم معمولی میخوره و خواب نرمال داره چه کار کنم وزن گیری سریع داشته باشه و آیاوزنش کمه؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی روی نمودار رشد خودش بالا رفته کمی هم بیشتر هست. وزنش خوبه و زیر یکسال وزن گیری عمدتا با شیر هست. شاد باشید