روانشناسی.....

میشه لطفا چند تا کتاب خوب روانشناسی و مشاوره بهم معرفی کنید؟ رشتم مشاوره بوده و شدیداً احساس بی سوادی میکنم... حتی می‌خوام برم کارآموزی میترسم از بی سوادیم😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
بهتره قبل ازمطالعه كتاب تصميم بگيريد هدفتون چيه
اينكه فقط كتاب مطالعه كنيد و مهارت فردي خودتون رو بالا ببريد يا دنبال مطالب تخصصي هستيد
در صورتي كه ميخواهيد سواد علمي رو بالا ببريد بايد ارشد بخونيد و در دوران دوساله رويكرد انتخاب كنيد و اون روي پيگير باشيد دوره ببينيد سوپروايزر داشته باشيد و تخصصي جلو برويد .