به نظرم جدایی بهتره برام

خواهشن راهنمایی کنید

دو ساله ازدواج کردم ...دختر 18 ماهه دارم ...خیلی بش وابسته ام ....همسرم اهل زندگی نیست ..به والله کارمو از دست دادم ، بد دهن هست فحش ..غذا درست نمیکنه ...هیچ صمیمیتی نداریم ..فقط بخاطر دخترم تحملش میکنم ...حتی شبا خودم به بچه شیر خشک میدم ..چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت مرد شغل شرکت دارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست گرامی،اینکه می‌فرمائید وابسته هستید دقیقا به چه موردی یا چه چیزی از این خانوم وابسته هستید؟شما و تصمیم شما حائز اهمیت هست،کاری رو انجام بدهید که احساس آرامش میکنید،مشخص هست شما انسان متعهد و مسئولیت پذیری هستید در صورت تلاش و تغییر در همسرتون و اگر گفتگویی هم بوده موفق نبودید و رابطه بهبود نیافته تصمیمی رو بگیرید که میدونید درسته و احساس بهتری رو دارید،موفق باشید