افسردگی

راستش من روابط اجتماعی خیلی بالایی دارم ولی متاسفانه هیچ دوستی ندارم و واقعا غیر از مادر کسی رو نداشتم که باهاش در و دل کنم الان یه مدت مادرم خیلی باهام بد شد سر مسائل بیخودی واقعا منو اذیت میکنه مثلا چون تو عروسی دختر عموم روسریم از سرم افتاد هنوز بعد از چند ماه داره به جون من غر میزنه من معدل نوبت اولم ۱۹ و ۹۳ شد اما از بس بهم میگه تو درس نمی خونی و هیچی نمیشی فلانی بهمانی منم تصمیم گرفتم واقعا نخونم و از درس دارم زده میشم حتی رشته ای که دوست دارم هم نمیزاره انتخواب کنم من واقعا هیچ کار خلافی تو زندگیم‌ نکردم ولی خانواده ام به من اعتماد ندارن تاجایی که دیگه نه می زارن برم کلاس زبان نه باشگاه و نه سر کار و  در کنار این مشکلات احساس تنهایی هم میکنم و واقعا تصمیم  به خودکشی گرفتم فقط میترسم نا موفق باشه بعدش خانواده ام منو بکشن

اطلاعات تکمیلی

سن جنسیت زن شغل دانش اموز،حسابدار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر تحت فشار هستي
بهتره قبل از هر كاري با يك مشاور نوجوان صحبت كني
حتي اگر خانواده هم مخالفت كرد از يك فرد كه خانواده ات قبول دارن بخواه باهاشون صحبت كنه يا يكي از معلم هاي مدرسه كه باهاش رابطه بهتري داري
درسته كه شرايط سخته و بي اعتماد بودن ازار دهنده است
اما ميتوني با صحبت كردن تا حدودي شرايط رو بهتر كني
هيچ وقت بخاطر لجبازي يا خشم از والدين از درسي كه ميتونه اينده ات رو عوض كنه دلزده نشو واز درس پلي براي رشد خودت  استفاده كن .