فوت همسر

سلام خداقوت من 29سال دارم و صاحب دوتا دخترم همسرمو از دس دادم وخودمومقصرفوتش میدونم خیلی ناراحتم تو ذهنم آرزومرگشو داشتم ازبس اذیت میکرد نبودش داره دق میده چیکاربکنم کناربیام راستش همان طورکه راجب مرگش فکرمیکردم همان طورفوت شد بنظرتون خنسدم باعث مرگش شدم ازتنهای بشدت میترسم دوس ندارم تا ابد تنهاباشم دوس دارم دوباره برگردم سر زندگیم😢

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دوست عزیز؛ زندگی و یا مرگ کسی دست دیگری نیست بلکه تا حدی به خود شخص ارتباط دارد که تا چه اندازه از لحاظ روحی، فیزیکی سلامتی و یا استرس و اضطراب ها خود مراقبتی داشته است.
از طرفی دیگر در نظر داشته باشید که شما ممکن است در حال گذار از دوره سوگواری برای همسر از دست رفته تان باشید و به علت افکار مرتبط با از دست دادن ایشان ممکن است به سمت خود سرزنشگری پیش بروید که به دنبال آن عذاب وجدان، غم و حالاتی شبیه به افسردگی که یکی از بخش های مهم در 5 مرحله از سوگ (انکار، خشم، چانه زنی، افسردگی و پذیرش)
می باشد قرار بگیرید که عبور از این مراحل طبیعی است.
توصیه بنده به شما این است تا از سرزنش کردن خود دست برداشته و روی خود و فرزندانتان تمرکز بیشتری بگذارید و در حال حاضر به علت فرار از تنهایی و ترس وارد رابطه ای نشده و از روانشناس حتما کمک بگیرید.