من هنوز نمیدونم باردارم یانه دوشب پیش اقدام کردم واسه بارداری یهویی یادم اومد دندون عقلمو نکشیدم حالا میخاسم بدونم چیکار کنم دوتا دندون عقل نهفته دارم جراحی انجام بدم یا خطر داره یا اصلا صبر کنم ببینم باردار هستم یانه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دکترای حرفه ای دندانپزشکی

سلام وقتتون بخیر
ابتدا از بارداریتون مطمئن بشین سپس به پرشک متخصص (جراح فک و صورت ترجیحا) مراجعه بفرمایین تا اقدامات لازم صورت بگیره.
راهنمایی بنده این هستش قبل از اقدام به بارداری تمام درمانهای دندانپزشکی رو انجام بدین،
چرا که در دوران بارداری هم ریسک افزایش پوسیدگی دندانی در دوران بارداری زیاد میشه، هم انجام اقدامات درمانی تا حدودی سخت و کاها غیر ممکن میشن.
پس قبل از بارداری چکاپ کامل بشین و درمانهای لازمه انجام بشه بسیار با ارزشتر هستش.
تندرست باشین🌹