با وجود خوردن قرص سرترالین، کلورودیازپوکساید و هالوپریدول بازم احساس افسردگی دارم چی کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست عزیز حتما با پزشکتان در میان بگذارید و هیج موردی ندارد که روانپزشک خود را عوض کنید،بنده به این بسیار اعتقاد دارم که ممکنه یه روانپزشک نتواند بسیاری از عوارض قرصها که نادر هستند را بداند،در حالیکه روانپزشک دیگر پس از مدتی متوجه خواهد شد که برای مثال این قرص یا قرص دیگر نتیجه عکس در مراجعه اش ایجاد میکند،تحت نظر یه روانپزشک جدید و حرفه ای تر و ترجیحا خانم قرار بگیرید،تا قرصها برای شما تغییر کند،موفق باشید