سلام شبتون بخیر من به یک مشکل برخوردم. و واقعا نمیدونم دیگه چیکار باید کنم با یه اقایی ک۴سال از خودم کوچکتره  ۲۵سالشونه اشنا شدم حدود یک سال هست و قصد ازدواج داریم من این اقا رو از تمام دوستان بدشون جدا کردم از خانواده جدا شده بودن به اصرار من کنار خانواده برگشتن اهل سیگار و گل بودن مجبورش کردم ترک کنه شاگرد بود ی جایی با تلاش فراوان  خودشون و علاقشون ب من کسب و کار خودشو راه اندخت تو این یک سال خیلی بحث داشتیم ولی کوتاه بود و فوق العاده وقتی عصبی هستن بد دهن میشن و توهین میکنن بارها تذکر دادم بهشون صحبت کردم که چقدر روم تاثیر منفی میذاره باعث دوری و سردی میشه اما فایده نداشته باز عصبی میشه مجدد تکرار میکنه

و اما امشب ک من از دست پدرم عصبی بودم بحث کرده بودم پریود هم هستم حالم خوب نبود گفتم میخام با برادرم خونه مجردی بگیرم جدا بشم تا شرایط اوک شد خاستیم رسمی کنیم جدا باشم ایشون شروع کرد ب فحاشی و توهین ب منو خانوادم و برادرم که داداشتت بی غیرته تو بی حیایی ذاتت خرابه وخیلی چیزا ک خجالت میکشم بیان کنم کات کردن وصحبت کردیم هرچی گفتم درک کن شزایطمو خوب نیستم عصبی بودم یهم اومد تو ذهنم قبول نکردن در انتها اخر شب پیام دادن در یک صورت رابطه میتونه ادامه داشته باشه ک داخل عقد نامه ذکر بشه در صورتی ک تو بخوای طلاق بگیری مهریه بهت تعلق نمیگیره مگر اینکه من بهت خیانت کنم چون بهت اعتماد ندارم تو ضعیفی فردا طلاق میخای خیلی هم حرف جدایی میزنه هربحثی میشه میخان رابطه رو‌تموم کن ولی خب وابستگی من باعث میشه پیام بدم زنگ برنم و نزارم

قبلا هم سر مهریه خیلی بحث داشتیم و ب نتیجه نرسید

همش میگه بهت بی اعتمادم درصورتی ک تا الان یک بارم من نه خیانت کردم ن اشتباهی فقط خودش با هر دختری اینستا چت میکرد گفتم نکن ادامه داد گاها با بعضی از مشتری هام کمی صمیمی تر میشدم مثلا میگفتم مهندس جان و حرف از وضعیت جامعه و اقتصاد میزدیم ک دیدو یک دعوا سر این موضوع و تمام شد

البته یک بار قهر بودیم دوستش ب من تهمت زد ک با من در ارتباط بوده ک من شکایت کردم ولی چون مدرک نداشتم نتونستم کاری کنم

حالا سوال من اینه ایا این ادم میتونه خوشبختم کنه میتونم بهش تکیه کنم میتونه خودشو تغییر بده

واقعا موندم از طرفی دوستش دارم از طرفی از بددهنی و توهین و بی حرمتی خسته شدم و شرایط عجیبی ک دارن میگن برا مهریه و اینا چیکار کنم خیلی نگرانم برا ایندم یک سال زمان و انرژی صرف کردم خیلی تلاش کردم تا بتونن رشد شخصیتی و اجتماعی داشته باشن و حالا نمیدونم ادامه دادن این ارتباط درسته یا خیر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست گرامی شما چرا اینقدر مادری میکنید؟به این معنا که نقش مادر ایشون رو ایفا میکنید،ایشون صلاحیت تشکیل زندگی مشترک را نخواهد داشت و این تغییرات موقتی خواهد بود،از نقش حمایتگرتون دست بردارید،که خود این مساله از جانب شما جایی بسی تامل داره که باید بررسی شود،شما خودتون نیاز به حمایت و همراهی دارید و دلیلی نداره تمام انرژی خودتون رو صرف آدمی کنید که اینقدر آزرده و پریشان هست،پس لطفا توی این رابطه تصمیم درست رو بگیرید و در پی تغییرات بی فایده در این آدم نباشید،موفق باشید