سلام وقتتون بخیر من خیلی خارش کشاله ران و قسمت روی آلت تناسلی دارم منظورم همون قسمتی هس که مو داره. واژنم اصلا خارش نداره. چند بار هم دکتر رفتم اما خوب نشدم. لطفا راهنمایی بفرمایید. الان توی گرما خیلی بیشتر خارش دارم مخصوصا وقتی پریود هستم خیلی شدت میگیره ممنون
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام ممکن است به دلیل حساسیت به لباس زیر باشد و یا به دلیل فولیکولیت باشد که نیاز به معاینه و تشخیص و در نهایت درمان وجود دارد.