بیرون روی پوست شکل در پریودی

خسته نباشید

من دوماه پیش در زمان پریودی بیرون روی پوست شکلی داشتم ک رگه روش بود ولی هیچ گونه دردی نداشتم هنگام بیرون اومدنش، قبل از پریود شدن قرص ماریانا برای تنگی واژن گذاشته بودم و ۳،۴ سال پیش سقط داشتم (خودم سقط کردم ۱ ماه و خورده ای بودم)

عکسشو دارم دکتر نشون دارم حضوری گفتم پریودیت منظمه نمیشه بگی کیست یا چیزی هست شاید ب خاطر قرص ماریانا هست پوست رحمتو اینجوری کرده باشه  میتونم بزای شما عکسشو بفرستم ک بهم بگید چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

برای اظهار نظر لازم است معاینه شوید .