سلام من تازه عروس یه خانواده شدم پدر بزرگ اون خانواده خیلی بهم زنگ میزنم و میگه به کسی نگو وقتی ام میرم پیشش هی میگه خودتو بچسبون بهم بدنت و صورتتو  ا

بعدشم میگه تو مثل خواهرمی

نمی‌دونم ذهن من مریضه یا.....

نمی‌دونم چیکار کنم به نامزدم بگم

چه عکس التماس نشون بدم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

قطعا حستون و فکرتون کاملا درست هست،خوشحالم که اینقدر شما دانا و باهوش هستید،فقط ازش دوری کنید و در صورت ادامه دار شدن با مدرک،یعنی چیزی که اثبات کنه ایشون براتون آزار دارد،باهمسرتان  در میان بگذارید، برخورد جدی با ایشون داشته باشید و از هیچ چیز نترسید از خودمراقبتی خودتان را افزایش دهید،موفق باشید