عصب کشی مجدد

سلام من دندون اسیابم حدود 8 سال پیش عصب کشی کردم ولی الان دو سالی هست که یک تیکه ازهمون دندونم جدا شده و گاهی توش چیزی گیر میکنه درد میگیره

ایا دندونی که عصب کشی شده دوباره باید عصب کشی بشه یا احتیاجی به این کار نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دکترای حرفه ای دندانپزشکی

سلام وقت بخیر
شکستگی تاج مرتبط با ترمیم یا پر کردگی دندان هستش و میتونین با ترمیم مجدد مشکلتونو حل کنین.
در صورتی نیاز به عصب کشی مجدد دارین که با عکس رادیولوژی پزشکتون تشخیص بده که اشکالی در عصب کشی سابقتون هست.
در غیر این صورت ترمیم مجدد انجام بشه و دندان روکش بشه کافیه